Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Avancerad sökning
 Klubbexperten

Välkommen till BÅLSTA FBCs Innebandyprofil!

De produkterna som presenteras NEDAN är en avtalad kollektion framtagen av Bålsta FBC i samråd med ADIDAS samt KLUBBEXPERTEN. 
Förutom dessa specialpriser erhåller även Bålstas medlemmar rabatter på skor, målvaktsskydd samt klubbor. 
OBS! Glöm EJ att säga till i kassan i butiken vilket lag du spelar i! D
essa produkter kan komma att kompletteras och förändras under avtalstiden. 

KLUBBEXPERTEN tillhandahåller prover på kollektionen samt hanterar beställningar gjorda av Bålsta FBC och dess medlemmar.

Lagbeställningar mailas in till order@klubbexperten.com med ett komplett ifyllt excel-dokument där det klart och tydligt framgår vilka initialer och vilka storlekar som hör till respektive spelare/ledare. 
Mail och telefonnummer till den som är betalningsansvarig för laget skall framgå av beställingen. Eventuella reklam- eller sponsorloggor som önskas tryckas på kläderna ingår inte i priserna satt i denna profil och tillkommer alltid.

Normal leveranstid är ca 3-5 veckor efter godkänd och bekräftad beställing. Enstaka produkter går oftast snabbare från order till leverans då vi lagerför många av produkterna i profilen.
Klubbexperten reserverar sig dock mot ev. slutförsäljningar eller långa leveranstider från tredjepart som vi inte rår över. 

Ni som medlemmar är även välkomna till vår butik på Nettovägen 1 i Järfälla. Där tillhandahåller vi även övriga innebandyprodukter som du som spelare eller ledare är i behov av.
Vi hjälper alla typer av spelare att hitta rätt klubba efter allas olika behov i vår skottzon.
När våra kunder köper klubbor och tillbehör i vår butik hjälper vi alltid till med individanpassningar så som kapning, byta blad eller linda om klubbor.

Tveka inte att höra av er med era frågor på: info@klubbexperten.com eller 08-122 18000.

Återigen, Varmt välkomna till "Butiken för innebandy"!